Erkend Financieel Adviseur | Anouk Roest Hypotheekadvies
608
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-608,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Financieel advies

Aan de hand van een vaste fee

 

Ik kan u bij de volgende financiële zaken van dienst zijn:

 

 • Afsluiten hypotheek
 • Oversluiten hypotheek
 • Alle financiële zaken m.b.t. de aankoop van een woning
 • Begeleiding Testament

 

Ik hanteer een vaste fee voor alles wat ik in goed overleg voor u doe. Het eerste oriënterende gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Gedurende het eventuele vervolgproces houd ik u te allen tijde op de hoogte van de situatie en het verloop van bijvoorbeeld de hypotheekaanvraag.

Altijd uw hypotheek kunnen betalen

Bij de aankoop van een huis of het oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker maak ik een helder en duidelijk overzicht van uw financiële mogelijkheden. U krijgt volledig inzicht in uw mogelijkheden en daarbij houd ik, indien de situatie erom vraagt, ook rekening met arbeidsongeschiktheid, pensioen, werkloosheid en overlijden.

 

Ik breng allereerst samen met u de mogelijkheden en beste opties in kaart. Op basis daarvan maak ik een financieel plan voor uw toekomst. Ik ben een erkende en onafhankelijke adviseur en werk samen met alle denkbare banken en verzekeringsmaatschappijen. Ik kan u dus, afhankelijk van uw situatie, koppelen aan de bank of verzekeringsmaatschappij die voor uw situatie het meest gunstig is.

Anouk Roest | Huismerk Adviseur
Erkend Financieel Adviseur? Anouk Roest!

Vrijblijvend afspreken?

  * Heeft u aan alle verplichte velden gedacht?
  Klik dan op Verzenden.

  Onafhankelijk & vakbekwaam

  Erkend Financieel Adviseur

   

  Droomt u al van een nieuwe woning, maar is de hypotheek nog niet geregeld? Heeft u behoefte aan onafhankelijk advies en een hypotheek die aansluit op uw wensen?

   

  Een onafhankelijk hypotheekadviseur in de hand nemen is daarbij een slimme keuze, want u kunt hierdoor altijd rekenen op advies dat het beste past bij uw specifieke leefsituatie en woonwensen. Als Huismerk-adviseur ben ik compleet onafhankelijk en geef ik objectief advies. Ik kan voor u de beste producten uit de markt selecteren en ben in staat u te voorzien van de best mogelijke financiële oplossing om uw dromen waar te maken. Ik versta mijn vak goed en beschik over decennialange ervaring & alle benodigde vergunningen.

  Documentatie
  qode-eliptic-slider

  Begeleiding

  bij opstellen testament

  Als een dierbare komt te overlijden komt er veel op u af en ook krijgt u te maken met veel zaken die allemaal geregeld moeten worden. Ik kan u desgewenst begeleiden en adviseren als het gaat om de afwikkeling van de lopende hypotheek, de belastingen en ook stamboomindeling. Ik geef u inzicht in wat er allemaal geregeld moet worden en hoe u dit het beste kunt aanpakken. Als u wilt kan ik zelfs alle zorg bij u uit handen nemen en regel ik alle belangrijke zaken voor u.

  qode-eliptic-slider
  DIENSTVERLENINGSDOCUMENTEN

  Via de buttons hieronder vindt u alle benodigde documentatie die u van een Erkend Financieel Adviseur mag verwachten:

  Anderen over Anouk Roest Hypotheekadvies

  a
  Hypotheekadvies Anouk Roest | Advieskeuze.nl