Anouk Roest Hypotheekadvies | Erkend Financieel Adviseur
642
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-642,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Wie is Anouk Roest

en waar staat hij voor?

 

Mijn passie is mensen te helpen hun wensen en doelen te verwezenlijken. Ik word er oprecht blij van als het lukt daarbij te helpen en geef daarbij niet gauw op als zich tegenslagen voordoen. Die gedrevenheid komt voort uit jarenlange topsport. Ik heb in het verleden 10 jaar lang voor het Nederlandse zaalteam gespeeld en meerdere EK’s en een WK gespeeld. Ik heb tot mijn 40e in de Eredivisie gespeeld. Ik weet daarom wat het is om doelen te hebben, ervoor te knokken ze te bereiken en langdurig op hoog niveau te blijven functioneren. Bovendien wil ik van nature alles wat ik doe zo goed mogelijk doen.

Overige interesses

Wanneer ik niet voor mijn eigen bedrijf aan het werk ben, besteed ik veel tijd aan m’n gezin, persoonlijke ontwikkeling, kickboxen en voetbal. Ook vind ik het erg leuk om te weten wat er allemaal bij mensen speelt en wat er in ze omgaat over de dagelijkse dingen in het leven.

 

Mede daarom ben ik de opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gaan volgen. NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken van de manier waarop je dingen doet en hoe je deze (indien gewenst) kunt veranderen.

 

Hoe reageer jij (met communicatie en gedrag) op datgene wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes.

Vrijblijvend afspreken?

  * Heeft u aan alle verplichte velden gedacht?
  Klik dan op Verzenden.

  Rationeel

  Gevoelsmens

   

  Ik ben zakelijk gezien sterk in het analyseren & beoordelen van data, oftewel uw financiën. Door rationeel om te gaan met cijfers kan ik mijn klanten keer op keer voorzien van goede adviezen. In mijn privé leven ben ik echter iemand die alles op gevoel doet en de dag plukt die hij leeft. Ik kan me goed verplaatsen in een ander, hetgeen ervoor zorgt dat ik situaties goed begrijp. Dit komt mij ook erg goed van pas bij het geven van hypotheekadvies.

  a

  Anderen over Anouk Roest Hypotheekadvies:

  Hypotheekadvies Anouk Roest | Advieskeuze.nl